CATERING

A Corner Rendezvényközpont kizárólagos catering partnere a Budapest Party Service.

A Budapest Party Service csapata a legmegbízhatóbb rendezvény catering szolgáltatóként több, mint 10 éve van jelen a magyar piacon.

Szakmai tapasztalatunk és a több ezer lebonyolított rendezvényünk a biztosíték arra, hogy közelgő eseményének megszervezéséhez érdemes a Budapest Party Service csapatát választania.  Minőségbiztosítási rendszerünknek és a minden rendezvényre megkötött felelősségbiztosításnak köszönhetően, Ön nyugodtan élvezheti munkája gyümölcsét.

Miért a BudapestParty Service?

Velünk…

… kap egy felkészült, tapasztalt, kreatív catering csapatot.
… nyer egy sikeres, elégedett ügyfelekkel büszkélkedő céget.
… a legjobbat választja: 2010-től folyamatosan a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki táblájával kitüntetett party service vagyunk és az Év rendezvény szolgáltatója címmel büszkélkedhetünk (2011).
… biztosra mehet: minőségbiztosítási rendszerünk jelenti az alapot, felelősségbiztosítást kötünk az általunk szervízelt rendezvényekre.
… az Ön rendelkezésére áll egy 1500 fő kiszolgálására alkalmas eszköz- és szállítópark, saját, a legmodernebb technológiával felszerelt rendezvénykonyhával.
… kedvére választhat a magyar hagyományok, vagy a legújabb gasztronómiai trendek között, legyen az a skandináv iskola, vagy más nyugat-európai ízvilág.
… jó érzéssel töltheti el, hogy gondosan kiválasztott, magyar beszállítóktól rendeljük ételeink alapanyagait.
… tökéletes kiszolgálásban lesz része: folyamatosan továbbképzett, több nyelven beszélő kollégákkal dolgozunk.
… megtalálja a legjobb megoldást: a tökéletes helyszínt, a megfelelő környezetet és az arányos költségvetést.
… biztosra mehet: próbaétkezésen kóstolhatja meg a tudásunkat.

Sokan már csak velünk szerveznek szívesen: visszatérő vendégkörünkkel évek óta működünk együtt eredményesen.

Ha részletesebben is megismerkedne cégünk szolgáltatásaival, kérjük, látogasson el weboldalunkra: www.budapestpartyservice.hubodza-kicsi

A 40 fős vendéglétszám alatti események teljes vendéglátás-szolgáltatását, valamint minden eseményre a bekészítést és a kávészüneteket a Bodza Bistro biztosítja.