RENDEZVÉNYHELYSZÍN

catering, budapest catering, catering budapest, rendezvény helyszín, esküvő helyszín

A Corner Terem teljesen megújult!

2016 szeptember elsején teljesen felújítva került átadásra a Corner Rendezvényterem. A rendezvényközpont klasszikus megjelenést kapott, melybe néhány helyen modern elemeket csempésztünk. Színvilágában a barna és a víz tónusai dominálnak, ugyanezek a színek pedig megjelennek a bútorzatban is. Teljesen egyedi világítástechnikával szereltük fel a termet, hangulatvilágítás és rejtett világítás ötvözete jellemzi az új kialakítást. Elegáns megjelenésével a Belváros egyik gyöngyszemévé válik, tökéletes helyszínt biztosítva céges rendezvényéhez, üzleti eseményéhez. A legfrissebb információkért látogasson el Facebook oldalunkra!

Catering

Vendégeink a rendezvényre érkezve az aulán keresztül közelíthetik meg a rendezvénytermet. Az aulában elhelyezhető a regisztrációs asztal, itt tudják köszönteni a Vendégeket az esemény előtt. Az aula egy természetes fénnyel rendelkező, nagy belmagasságú, modern üvegtetővel borított reprezentatív helyiség, dekorációként zöld növények díszítik.

Ajánlott rendezvénytípusok, ültetési formák

Széksoros ültetés

Konferenciákra, termékbemutatókra, szakmai tréningekre és képzésekre javasoljuk ezt a típusú ültetést. A beépített modern vetítés- és hangtechnika, valamint a dupla vetítővászon tökéletes élményt nyújt minden vendég részére, bárhol is ülnek a teremben. Az eseményhez kapcsolódó kávészüneteket a terem leválasztott részében, valamint az előtérben tudjuk lebonyolítani.

Iskolapados ültetés

Szemináriumokra, tréningekre, szakmai képzésekre javasolt ültetési forma. A vendégeknek megfelelő felület áll rendelkezésre a képzési anyagok elhelyezésére, valamint a jegyzetek elkészítésére. A rendezvényhez kapcsolódó kávészünetet, étkezést a terem leválasztott részében, valamint az előtérben tudjuk lebonyolítani.

Körasztalos ültetési forma

Elsősorban esti rendezvényekhez, partner partikhoz, évzáró eseményekhez javasoljuk. Vendégeink az exkluzív, frissen felújított rendezvényterem minden előnyét élvezhetik. A modern hang-, és vetítéstechnika, valamint a hangulatvilágítás teszi tökéletessé az élményt. A terem kialakításából adódóan az eseményt kísérő műsorokhoz színpad építésére is lehetőség van.

A Corner Rendezvényterem befogadóképessége

A Corner Rendezvényterem kiválóan alkalmas üzleti típusú események lebonyolítására.
A terem befogadóképessége alapján az alábbi létszámokra ajánljuk:

  • Konferencia, termékbemutató, tréning széksoros ültetéssel: 130-150 fő
  • Konferencia, termékbemutató, tréning iskolapados ültetéssel: 70-90 fő
  • Konferencia, termékbemutató, tréning széksoros ültetéssel, ebéd esetén állófogadással: 90-110 fő
  • Partner parti, termék show, évzáró esemény körasztalos ültetéssel: 120-150 fő
  • Partner parti, termék show, évzáró esemény körasztalos ültetéssel, színpadi produkcióval: 100-120 fő

Teremberendezési lehetőségek

Az alábbiakban néhány teremberendezési lehetőséget mutatunk a Corner Rendezvényközponthoz. A terem elrendezésének képe változhat, amennyiben a létszám és az igénybe vett vendéglátás-szolgáltatás változik. A rajzokon jól láthatóan szemléltetjük, hogy a dupla vászonnak köszönhetően minden résztvevő maximálisan élvezni tudja az előadásokat, tökéletes rálátást biztosítunk a prezentációra.

Corner rendezvényhelyszín budapest
Corner rendezvényhelyszín budapest