Esküvőhelyszín

catering, catering budapest, budapest catering, rendezvény helyszín, esküvő helyszín,

Kedves Ifjú Pár! A Corner Terem teljesen megújult!

2016 szeptember elsején teljesen felújítva került átadásra a Corner Rendezvényterem. A helyszín klasszikus megjelenést kapott, melyet modern elemekkel is ötvöztünk. Színvilágában a barna és a víz tónusai dominálnak, ugyanezek a színek pedig megjelennek a bútorzatban is. Ezek a színek esküvő szempontjából kifejezetten optimálisak, bármilyen dekorációt álmodtatok meg, harmonikusan kiegészítik egymást. Teljesen egyedi világítástechnikával szereltük fel a termet, hangulatvilágítás és rejtett világítás ötvözete jellemzi az új kialakítást. Elegáns megjelenésével a Belváros egyik gyöngyszemévé válik, tökéletes helyszínt biztosítva életetek Nagy Napjára. A legfrissebb információkért látogassatok el Facebook oldalunkra!

catering, budapest catering, catering budapest, rendezvény helyszín, esküvő helyszín

Esküvő a Corner Rendezvényteremben

Corner Rendezvényterem: esküvő a Belváros szívében, a vágyak és a lehetőségek találkozási pontjában.
Minden esküvőhöz tartozik egy lista, tele vágyakkal és álmokkal, mindazzal, amire gyermekkorunk óta vágyunk.

Ha a Cornert választod, nem kell erről lemondanod. Bérelj praktikus, költséghatékony és jól variálható termet. Egy akár 120 fő befogadására alkalmas helyszín Budapest közepén, közel számos házasságkötő teremhez és templomhoz.

A teremhez tartozó kerekasztalokat és a székeket ingyenesen biztosítjuk az esküvő lebonyolításhoz.
Az esküvői vacsora zavartalan lebonyolításához 1 fős biztonsági szolgálat (2000 Ft + áfa/óra) és 1 fős takarítói ügyelet (2000 Ft + áfa/óra) szükséges.

Legalább ennyire fontos „bútordarabként” egy tapasztalt, készséges catering-csapat is tartozik a teremhez: a Budapest Party Service!

Menüajánlataikat úgy alakították ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb, legjobb összeállítású esküvői vacsorát. Ha mégsem, szívesen készítenek számotokra személyre szabott ajánlatot.

A menüajánlatokat ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Van néhány tipp és jótanács, amit érdemes megfogadni az esküvőtök szervezésekor. Esküvői kisokos menüpontjukba kattintva olvashatjátok legújabb cikkeiket.

Praktikus szolgáltatásuk az esküvő-kalkulátor. Itt együtt láthatjátok az összes felmerülő költséget és kiszámolhatjátok, hogy a tervezett költségkeretbe és a vágyaitokba mi férhet bele.

Corner esküvőhelyszín budapest